Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2010 15:17 - Любовният лов като начин на хранене
Автор: anibel Категория: Поезия   
Прочетен: 703 Коментари: 1 Гласове:
-28

Последна промяна: 30.10.2010 15:17


Не можеш да обичаш ти! Не можеш! Всяка жена е просто подправка към основното ястие - егото ти. Като всеки мъж обичаш лова и тръпката до хващането на плячката. Тръпката е убийствена нали?Зависима. Дегустираш всяка жена като луксозно и скъпо ястие с трюфели ,наслаждавайки се на всяка мъничка хапчица. Отпиваш от някое многогодишно червено вино предвкусвайки усещането от десерта ...Но като не дотам добър ловец стреляш на посоки в гората и се надяваш поне един куршум да е уцелил някоя струна от новата прицелена. Залагаш капани...Следваш стратегии...Умееш да чакаш,защото си уверен в силата си....Разбира се не всяка уловена гълъбица ляга под ножа ти....но то си е за нейна сметка, тя губи,нали? Пък и се оказва,че май не е била толкова красива и омайна, колкото си си мислел....Но какво е усещането ,питам, когато в стомаха ти те гъделичка онова незаменимо чувство...както ,когато слизаш надолу с виенско колело. Не помниш ли?Ами...една такава сласна тяга,която те дърпа нанякъде...прави от кръвта ти торнадо,което помита всяка клетка от тялото и ума ти.Тогава ,когато си адски гладен и чакаш заветното ,,обичам те,, И го получаваш. И после? После тръпката е сита и всичко се повтаря отначало.Не можеш да обичаш ти! Не можеш!Всеки пореден лов е храна за егото ти.Нямаш нужда от никого.Самодостатъчен си си.Откъде знам всичко това ли?! Ами просто го знам, защото си приличаме ,забрави ли?Разликата е само в това,че когато аз ловувам се прицелвам само в един ,оплитам паяжината дълго ,мазохистично и бавя всеки миг нарочно ,защото с ,,обичам те,, идва края на всичко...Не се разпилявам на посоки ,не слагам капани из цялата гора...целта ми не е просто някой да се хване...Важното е кой. И аз си го избирам. Не всички си струват усилията ми и безсънните ми нощи. Играта е игра, когато се играе с нужните такъми и примамки за лов. И за всеки вид плячка те са различни.Беше ми приятно да половуваме заедно. Хайде , наслука!  


Тагове:   лов,   начин,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Наказание
04.11.2010 10:25
poligor написа:
Но и много погрешно каго извод. Първо, отвращавам се от лова, второ, това са просто задявки, както всеки творец прави, и трето, те служат само като фон, на който да блесне избраната. Не ги разбираш тия работи, къртицо.

poligor, явно си забравил, че твоята планета е плод на въображението ти, а не център на "необятната, крещяща, стенеща и в черно искряща озъбена вселена".
Ани, не трябваше да става така.
Поклон
П.П.
И вият вълци, там, срещу пълната луна,
на дрипи разкъсват онзи миг за нас отделен,
нашия, така и несбъднат, вечен миг тишина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anibel
Категория: Поезия
Прочетен: 1162536
Постинги: 643
Коментари: 2486
Гласове: 7825
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол